Instytut Pomnik - Centrum Zdrowia Dziecka - którą trasą?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jan1234567890
    Drive
    • 2010
    • 46

Chciałem dodać moje spostrzeżenie. W moim superbie 1.4 tsi wymieniłem kompletny rozrząd oprócz wariatora. Po wymianie po okokoło 8 tys. przejechanych rozrząd zaczął terkotac od nowa przy porannym odpalaniu. Wymieniłem teraz olej po 11 tys. i ku mojemu zdziwieniu jeżdze juz tydzien i ani razu nie słyszałem terkotania. Dodam tylko że przy zlewaniu oleju , olej byl czarny jak w dieslu. Może cos z tym terkotaniem olej ma wspólnego??? Jak przejadę parę kilometrów na oleju nowym to się podziele z wami moimi spostrzeżeniami czy terkotanie powróciło.. olej to castrol edge 5w30
  • krzygaj
    Rider
    • 2008
    • 627
    • Octavia II (1Z3)
    • BKD 2.0 TDI 140 KM

Koledzy jutro na 9(o 6 zamierzam wyruszyć z Płocka) muszę być w Instytut Pomnik - Centrum Zdrowia Dziecka.
    Którą trasą lepiej jechać - DK50 czy DK62?

DK62 - krótsza, ale przejazd prze Łomianki oraz wzdłuż Wawy
    DK50 - dłuższa, ale przejazd w poprzek Wawy

czy na A2 jest jeszcze remont przy węźle Wiskitki?

Dzięki za pomoc
    Moja Skodzina

Skoda Octavia II -
    Opel Astra III -

Komentarz

• kowal 2002
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 5161

krzygaj, o tej porze ( ok. 8:00 w Wawie ) będzie ciasno na wlocie do miasta. Jak chcesz się wbić na A2 to Wiskitki są już chyba w całości zrobione, ale nie wiem jak będzie z wjazdem na autostradę ( tam jest dużo TIR-ów i robią się często korki do wjazdu ). Jak już się wbijesz to chyba najlepiej jechać do samego końca obwodnicy ( do Puławskiej ) i potem na trasę Siekierkowską.

Jako alternatywę A2 proponuje TAKĄ trasę, choć na Puławskiej i w Dolince Służewieckiej na pewno trochę postoisz...
      Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
      Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

Pracuję...